سرکرده داعش پیام صوتی منتشر کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۳۸۷۵ سایت-خوان

در حالی که نیروهای عراق به عملیات خود برای آزادسازی موصل ادامه می دهند «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش در تلاشی مایوسانه برای بالا بردن روحیه عناصر خود پیام صوتی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، در حالی که گروه تروریستی داعش در مقابل عملیات نیروهای مشترک عراق در استان نینوا رو به قهقرا گذاشته است ابوبکر البغدادی سرکرده این گروه تکفیری در تلاشی مایوسانه برای بالا بردن روحیه عناصر خود پیام صوتی منتشر کرد.

در این پیام صوتی که بامداد پنج شنبه توسط پایگاه های وابسته به داعش منتشر شده و بیش از نیم ساعت زمان دارد البغدادی برای اولین بار پس از آغاز عملیات آزادسازی موصل در تاریخ ۲۶ مهرماه گذشته سخن گفته است.

در این پیام صوتی که به ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تکفیری داعش نسبت داده شده است وی با ادعای اینکه نسبت به پیروزی اطمینان دارد ادامه نبرد در شهر موصل را که آخرین جولانگاه این گروه تروریستی در عراق بشمار می رود، خواستار شده است.

وی همچنین مدعی شد که حملات به مواضع داعش، موجب «قدرتمندتر» شدن این گروه می‌ شود. البغدادی در عین با بیان اینکه «ترکیه با ملحدان هم پیمان شده است» از عناصر خود خواسته است به این کشور حمله کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن