اتصال برق خانه را به آتش کشید!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۲۵۱۴ سایت-خوان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: اتصال برق دستگاه «هود» آشپزخانه، منزلی در اهواز را به آتش کشید.

امیر نجفی در گفت وگو با مهر اظهار کرد: شب گذشته طی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ ستاد مرکزی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خبر از حریق در منزل مسکونی واقع در کوی ملت داده شد.

وی افزود: آتش نشانان پس از دریافت پیام، در قالب دو تیم عملیاتی متشکل از چهار دستگاه خودروی اطفای حریق، یک خودروی امداد و نجات و خودروی نردبام ظرف مدت چهار دقیقه در محل حادثه حاضر و سریعا عملیات اطفا را آغاز کردند.

مدیرعامل آتش نشانی اهواز تصریح کرد: فرمانده عملیات به محض ورود به محل حادثه مشاهده کرد که حریق در طبقه پنجم یک مجتمع مسکونی رخ داده و دود بسیار زیادی از ساختمان در حال خارج شدن بوده که درون ساختمان نیز از دود اشباع شده است.

نجفی عنوان کرد: فرمانده وقت با تشکیل دو تیم همزمان با استفاده از دستگاه های مکنده بسیار قوی (فشار مثبت) ضمن خارج کردن دود و تشکیل یک معبر ایمن برای خروج ساکنان با کمک تیم دوم به اجرای عملیات اطفای حریق پرداختند.

وی ادامه داد: آتش نشانان با رشادت تمام نسبت به خاموش کردن حریق اقدام و از سرایت آن به سایر واحد های مجتمع مسکونی پنج طبقه جلوگیری کردند.

مدیرعامل آتش نشانی اهواز یادآور شد: آتش نشانان موفق شدند دو کودک که در منزل در محاصره دود و آتش بودند را از مرگ حتمی نجات دهند.

نجفی بیان کرد: آتش نشانان مجبور شدند به دلیل گرمای بیش از حد یکی از بچه ها را در اورکت عملیاتی خود قرار داده و از میان شعله های آتش خارج کنند.

وی گفت: علت این حادثه از سوی کارشناسان اتصالی برق از قسمت هود آشپزخانه اعلام شد

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن