درخواست فدراسیون فوتبال از عابدینی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۰۹۳۲ سایت-خوان

سرپرست کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال بعد از انتقادات شدید سرمربی تیم ملی فوتبال سکوت می‌کند.  

به گزارش مهر، انتقادات کارلوس کی‌روش از امیر عابدینی و بعضی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تمامی ندارد. کی‌روش که از مصاحبه چند روز پیش عابدینی ناراحت است، حتی روز پنجشنبه به فدراسیون فوتبال رفت و به قول خودش ۱۲ ساعت منتظر امیر عابدینی ماند تا با وی در این فدراسیون جلسه برگزار کند.

عابدینی هم در روزهای گذشته در مصاحبه‌های مختلف پاسخ کی‌روش را داده است اما بعد از مصاحبه جنجالی سرمربی تیم ملی بعد از حضور در فدراسیون فوتبال، به عابدینی توصیه شده است که دیگر علیه سرمربی تیم ملی صحبتی نکند.

مسئولان مختلف فدراسیون فوتبال از عابدینی خواسته‌اند که برای حفظ آرامش تیم ملی و بر هم نخوردن تمرکز این تیم قبل از بازی با سوریه در مسابقات انتخابی جام جهانی، هیچ صحبتی در این ارتباط انجام ندهد تا کی‌روش به مرور زمان آرام شود!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن