داعش از دست زندانیانش خلاص شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۲۰۱۰۵ سایت-خوان

مسئولان عراقی، روز چهارشنبه، اعلام کردند داعش در چند روز گذشته ده ها تن از کسانی را که پیش از فرار از روستاهای آزاد شده اسیر کرده بود، اعدام کرده است.

به گزارش نامه نیوز به نقل از العالم ، عبد الرحمن الوکاع، عضو شورای استان نینوای عراق، به خبرگزاری رویترز گفت بیشتر اعدام شدگان نیروهای سابق ارتش و پلیس عراق بودند که در مناطق تحت کنترل داعش در جنوب موصل زندگی می کردند.

یک مسئول کرد نیز گفت افراط گرایان اسیران خود را همراه با خانواده هایشان از منازلشان بیرون آورده اند و به منطقۀ حمام العلیل، در ۱۵ کیلیومتری جنوب موصل، منتقل کرده اند، جایی که اعدام ها انجام شده است.

او به نقل از ساکنان مناطق جنوی موصل گزارش داد که این اعدام ها با شلیک گلوله انجام شده است. وی افزود هدف این اقدام هم ترساندن دیگران، به ویژه در موصل، بوده است و هم خلاص شدن از اسیران.

هوشیار زیباری، ار مسئولان کرد عراقی، نیز به خبرگزاری رویترز گفته بود که داعش سه روز پیش نیز دست کم ۶۵ عراقی را در جنوب موصل اعدام کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن