۸۴ درصد زنان ایرانی شاغل نیستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۱۸۵۹۰ سایت-خوان

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران گفت: ۸۴ درصد زنان کشور شاغل نیستند و تنها ۱۶ درصد کل زنان کشور شاغل هستند.

به گزارش ایسنا، مریم جمشیدی در نشست هم اندیشی با بانوان فعال و شاغل شهرستان نوشهر با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان در جمهوری اسلامی، اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید یکبار دیگر عزتمندی بانوان نسبت به امور مختلف به ما گوشزد شد. ما زنان با جنسیتی متولد شدیم که انتخاب ما نبود و زن بودن افتخاری برای انسان است که خداوند بدون حق انتخاب به ما عطا کرد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران افزود: عمر به عنوان باارزش ترین کالا در اختیار ما نبوده و کسی اتفاقی در دنیا به وجود نیامده بلکه هر انسانی رسالتی دارد و باید سعی کند در وقت باقیمانده از عمر خود مفید و موثر واقع شود. تاثیری که انسانها بر روی هم می گذارند غیر قابل اجتناب است. ما در کشوری به نام ایران زندگی می کنیم که سابقه طولانی در استفاده از توانمندی زنان دارد و در تمام عرصه ها هر کجا حماسه ای خلق شد رد پایی از زنان به چشم می خورد. اگر زنی با غیرت خود پای کار بیاید به طور قطع آن کار به سرانجام می رسد. هر چند نیازها و خواسته های زنان بر مبنای شایستگی آنها به صورت کامل ادا نشد اما زنان ایرانی و مازندرانی شایسته دیده شدن بر حسب لیاقتهای خود هستند.

این مسئول با تاکید بر اینکه باور عمومی نسبت به زنان عوض شد، متذکر شد: به طور قطع باور، امری زیرساختی است که نیاز به تدابیر خاصی داشته و به مرور زمان حاصل می‌شود. جنسیت عیب نیست و حضور در تمام عرصه ها حق زنان ما است و وقتی باور عمومی نسبت به توانمندی و قدرت زنان عوض شود بسیاری از مشکلات برطرف می شود. محصول این تغییرات و جهش های فکری در طول سال های آینده خود را بیشتر نشان می دهد.

جمشیدی با بیان اینکه قهرمانان ملی و مذهبی سمبل زنان و مادران نمونه نیز هستند، گفت:یکی از مهم ترین نعمت هایی که خداوند به بانوان عطاکرد صبر بیش از حد این قشر است و باید به خود ببالیم که یک زن ایرانی هستیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن