ایرانی‌ها کره را با سریال‌هایش می‌شناسند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۱۸۳۳۲ سایت-خوان

سفیر کره جنوبی در ایران گفت: مردم کره، ایران را به‌عنوان کشوری که نفت و گاز دارد، می‌شناسند همان‌طور که ایرانی‌ها، کره را با سریال‌های معروفش مثل «یانگوم» و محصولات دیجیتالی می‌شناسند.

کیم سئونگ هو در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این‌که آیا فروشگاهی از صنایع دستی ایران در کره جنوبی وجود دارد؟ اظهار کرد: ما چنین فروشگاهی نداریم، اما پیشنهاد می‌دهم که نمایشگاهی از محصولات صنایع دستی مشابه آثاری که در نمایشگاه هنرهای چوبی وجود دارد، در شهر سئول برگزار شود.

او ادامه داد: حقیقت این است که ایران فقط کشور نفت و گاز نیست و به‌خاطر هنر و فرهنگ غنی‌ای که دارد، باید شناخته شود.

سفیر کره جنوبی با تاکید بر این‌که ما فقط برای فروش محصولات خودمان اینجا نیستیم، گفت: ما برای گسترش روابط فرهنگی کارهایی را شروع کرده‌ایم. برای مثال، یک عکاس حرفه‌ای ایرانی را به کره فرستادیم و نمایشگاهی از عکس‌های او را در سئول برگزار کردیم.

وی افزود: قرار است در نیمه آبان‌ماه گروهی از دانش‌آموزان ایرانی را به سئول بفرستیم تا بتوانیم در حالت کلی و در حجم بزرگ، همکاری فرهنگی خود را با یگدیگر ادامه دهیم. همچنین آبان‌ماه ۱۷ نمایشگاه که مربوط به فرهنگ کره است، برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، تسلط کیم سئونگ هو - سفیر کره جنوبی در ایران - به زبان فارسی موجب شد که بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی - از حاضران در افتتاحیه نمایشگاه هنرهای چوبی بخواهد، او را به‌خاطر این‌که فقط یک سال ساکن ایران بوده است و زبان فارسی را خوب صحبت می‌کند، تشویق کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن