گوشت گوسفندی ارزان می شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۱۶۸۵۷ سایت-خوان

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: با افزایش عرضه در برابر تقاضا پیش بینی می شود که هفته آینده نرخ هر کیلو گوشت گوسفندی با کاهش هزار تومانی در بازار مواجه شود.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت قیمت گوشت گوسفندی اظهار داشت: در حال حاضر هر کیلو شقه بدون دنبه ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان به مشتری و ۳۷ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می شود.

وی از ثبات نرخ گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت: گرچه با اتمام ایام تاسوعا و عاشورای حسینی پیش بینی هایی در خصوص کاهش نرخ گوشت در بازار شد اما به سبب کمبود دام در میادین حاصل از ذبح بی رویه این امر تا کنون محقق نشده است.

ملکی تصریح کرد: با افزایش عرضه در برابر تقاضا پیش بینی می شود هفته آینده نرخ هر کیلو گوشت گوسفندی با کاهش هزار تومانی در بازار مواجه شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن