افزایش برخی گونه‌های وحش در ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۱۵۷۴۹ سایت-خوان

مسئول شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست ایران اظهار کرد: با توجه به فعالیت‌های انجام شده در زمینه نگهداری از حیات وحش، برخی از گونه‌های وحش در ایران افزایش یافته‌اند.

به گزارش ایسنا، معصومه صفایی در برنامه رادیویی "گفت‌وگوی اجتماعی" که با موضوع چالش‌های حفاظت حیات وحش ایران با حضور علیرضا پیرایه‌گر پیشکسوت شکار در کشور برگزار شد، با اشاره به آمارهای موجود از وضعیت حیات وحش در ایران، گفت: خوشبختانه طبق آمارهای موجود در سال‌های اخیر افت جمعیت حیات وحش در کشور مشهود نبوده و از میزان پایین برخوردار است.

وی در ادامه افزود: با توجه به فعالیت‌های انجام شده در زمینه نگهداری از حیات وحش، برخی از گونه‌های وحش در ایران افزایش یافته‌اند.

مسئول شکار و صید سازمان محیط زیست ایران با اشاره به جزیره‌ای شدن زیستگاه‌های حیات وحش در کشور، عنوان کرد: امروزه جزیره‌ای شدن زیستگاه‌های حیات وحش به دلایل مختلف یکی از اصلی‌ترین تهدیدهای نگهداری حیات وحش در ایران به حساب می‌آید.

در بخش دیگر این برنامه علیرضا پیرایه‌گر در خصوص قاچاق پرندگان اظهار کرد: امروزه قاچاق پرندگان جزء سه قاچاق اول، و یکی از قاچاق های سود آور در دنیا به حساب می‌آید.
وی همچنین در ادامه افزود: عرضه قانونی حیوانات می‌تواند بهترین راهکار برای مبارزه با قاچاق حیوانات باشد.

این پیشکسوت شکار در ایران در خصوص قاچاق پرندگان زینتی در کشور توضیح داد: اگر ما بتوانیم حیوانات و به ویژه پرندگان زینتی را در داخل کشور تولید و از مسیر قانون به مردم عرضه کنیم، علاوه بر کاهش قاچاق در کشور، نوعی کارآفرینی از طریق این کار در کشور به وجود می‌آید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن