گسترش بیگانه ستیزی در اروپا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۱۱۰۱۸ سایت-خوان

نتایج جدیدترین نظر سنجی از گسترش روزافزون بیگانه ستیزی و ملی گرایی و دیدگاه های پوپولیستی در سراسر اتحادیه اروپا خبر می‌دهد.

به گزارش تسنیم به نقل از دی سایت، نتایج یک نظر سنجی که در ۱۲ کشور اروپایی انجام گرفته است نشان می دهد که تقریبا نیمی از شرکت کنندگن در این نظر سنجی مواضع ملی گرایانه و ناسیونالیستی داشته اند.

بر این اساس دیدگاه های بیگانه ستیزانه و مشکوک به اتحادیه اروپا در سراسر این اتحادیه گسترش پیدا کرده است. تقریبا نیمی از شرکت کنندگان در این نظر سنجی که از طرف موسسه یوگو انجام گرفته است مواضع ملی گرایانه و بیگانه ستیزانه داشته اند. بخصوص این گونه دیدگاه ها در کشورهای رومانی، لهستان، فرانسه و انگلیس بیشتر بوده است.

این نظر سنجی که از بین بیش از ۱۲ هزار شهروند اروپایی و با همکاری دانشگاه اسکس انگلیس انجام گرفته است حاکی از گسترش دیدگاه های استبدادی پوپولیستی در سراسر اتحادیه اروپا است.

چنین مواضعی با ۸۲ درصد در رومانی بیشتر از همه گسترش پیدا کرده و بعد از آن لهستان با ۷۸ درصد قرار گرفته است. در فرانسه ۶۳ درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی با مواضع پوپولیستی استبدادی سازگار بودند و در انگلیس ۴۸ درصد و در ایتالیا ۴۷ درصد این گونه مواضعی داشتند.

یکی از کارشناسان موسسه یوگو در این باره گفت: طبقه بندی همیشگی و سنتی به راست و چپ در چنین شرایطی با یک مخلوطی بسیار پیچیده از گروه های سیاسی جایگزین می شود. این مسئله تاثیرات بسیار عمیقی بر سیاست در تمام اروپا دارد.

این نظر سنجی در فاصله زمانی بین ۳۱ آگوست و ۹ سپتامبر از بین حدود ۱۷۰۰ نفر در انگلیس و در ۱۱ کشور دیگر اروپایی از بین حداقل ۱۰۰۰ نفر از شهروندان آن انجام گرفته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن