آتش بس ۷۲ ساعته در یمن برقرار می شود
به گزارش منابع خبری فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن روز جمعه اعلام کرد که طی چند روز آینده یک آتش بس ۷۲ ساعته در یمن برقرار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، اسماعیل ولد الشیخ فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن افزود: این آتش بس ۷۲ ساعته می تواند تمدید شود.
اظهارات 'ولد الشیخ' در حالی مطرح می شود که شب گذشته انصارالله یمن موافقت اولیه خود را با آتش بس پیشنهادی اسماعیل ولدالشیخ فرستاده ویژه سازمان ملل در بحران یمن اعلام کرده بود.
قرار بود امروز فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن برای مذاکره با عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن راهی عربستان شود.
ولد الشیخ خاطرنشان کرد که طی دو هفته آینده طرح جدید سازمان ملل متحد برای حل بحران یمن را اعلام خواهد کرد.
مسقط پایتخت عمان روز چهارشنبه شاهد تحرکات دیپلماتیک وسیعی همزمان با حضو ولدالشیخ درآنجا بود که از این جمله می توان به دیدارسفیر چین با محمد عبدالسلام و تعداد دیگری از اعضای هیات انصارلله و نیز دیدار سفیر فرانسه در یمن با نمایندگان حزب صالح اشاره کرد.
ناظران براین باورند که این بار تلاش های ولد الشیخ برای حل بحران با موفقیت مقرون می شود و وی دور جدیدی از گفت و گوها را نیز آغاز می کند ولی این دور مذاکرات مانند طولانی نخواهد بود و تنها مشتمل بر امضای توافق صلح خواهد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.