کشف ۷۰۰۰میلیاردتومان کالای قاچاق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۹۹۳۷ سایت-خوان

معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به ایجاد عزمی جدی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور، کشف ۷۰۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق طی شش ماه اول امسال را نشانه این عزم دانست.

به گزارش ایسنا، علی‌رضا گلستانی‌زاده که امروز در نخستین همایش ملی پیشگیری از قاچاق کالای سلامت‌محور سخن می‌گفت، حجم کل کالای قاچاق کشف شده کشور در سال ۱۳۹۲ را ۱۲ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

او اضافه کرد: حجم کالای قاچاق کشف شده در سال ۱۳۹۳ به۵۰۰۰ میلیارد تومان رسید و در شش ماه اول امسال این میزان به ۷۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

گلستانی‌زاده یادآور شد: در بررسی میزان کالای قاچاق وارد شده به کشور مشاهده می‌شود که در سال ۱۳۹۲ تقریبا ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد شده بود اما این میزان در سال گذشته به حدود ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار رسید.

او معتقد است که امروز مبارزه با قاچاق کالا و ارز از مظلومیت خارج شده و روند خوبی را ادامه می‌دهد اما فقدان سیستم‌های هوشمند نظارتی و خلاء‌های قانونی همچنان یکی از عوامل تاثیرگذار بر ورود کالای قاچاق به کشور است.

این مقام مسئول اعتقاد دارد که کالای قاچاق مانعی بر سرراه تحقق اقتصاد مقاومتی بوده و پیشگیری دقیق و موثر از آن نیازمند شناخت صحیح مشکلات زمینه‌ای و حل آنها است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن