آیا طرح کاهش شکست خورده است؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۸۳۵۷ سایت-خوان

معاون عمرانی فرمانداری تهران با اشاره به اینکه طرح کاهش (LEZ) شکست نخورده است، گفت: این طرح، ضعیف اجرایی شده و به کندی پیش می‌رود.

غلامحسین آرام در گفت‌وگو با فارس درباره آلودگی هوا اظهار داشت: امسال در فصل‌های پاییز و زمستان امیدوار هستیم که شاهد وارونگی هوا نباشیم.

وی افزود: دستگاه‌های اداری شهر تهران آمادگی لازم را برای مقابله با پدیده وارونگی هوا و افزایش آلایندگی‌ها دارند و جلسات هماهنگی نیز با دستگاه‌های مرتبط از جمله شهرداری تهران و محیط زیست برگزار شده است.

وی گفت: در فصل‌های پاییز و زمستان باید دستگاه‌های اداری و مردم در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند تا بتوانیم فصول خوبی را پشت سر بگذاریم.

آرام گفت: تمهیدات لازم را درباره مصرف انرژی سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت و شهرداری تهران در نظر گرفته‌اند.

وی افزود: پلیس راهور نیز باید خودروهای آلوده را شناسایی و نسبت به جلوگیری از تردد آنها اقدام کند.

معاون عمرانی فرمانداری تهران گفت: از هفته آینده نیز جلسات هماهنگی دستگاه‌های ذیربط در کاهش آلودگی هوا برگزار می‌شود.

وی درباره توقف طرح کاهش (LEZ) گفت: مطالعات لازم برای اجرای این طرح انجام شده است و طرح متوقف نشده و در حال اجرا است، ولی ضعیف و به کندی اجرایی می‌شود، بنابراین، طرح کاهش شکست نخورده است و دستگاه‌های ذیربط تلاش خود را برای به سرانجام رساندن این طرح می‌کنند.

وی درباره طرح دیگری مبنی بر تعطیلی مدارس روزهای آلودگی هوا اظهار داشت: امیدواریم که افزایش آلایندگی نداشته باشیم و مدارس نیز تعطیل نشوند.

وی گفت: تعطیلی مدارس، راهکار خوبی برای کاهش آلودگی هوا نیست و باید از دیگر روش‌ها استفاده کرد. تعطیلی یک روز مدارس ضرر و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن