رضایی:خدا،رهبری و مردم مثلت اقتدار ایران هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۸۳۳۰ سایت-خوان

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یاسوج با تاکید بر اینکه خدا، رهبری و مردم مثلت اقتدار ایران هستند گفت: سال اول جنگ به مردم اهمیت نمی‌دادند و راه به جایی نبردیم ولی از سال دوم مردم وارد شدند و دشمن را از پای درآوردند.

به گزارش تسنیم، محسن رضایی دقایقی پیش در نخستین کنگره ملی یک هزار و ۸۸۰ شهید کهگیلویه و بویراحمد در قالب اجلاسیه بسیجیان، ایثارگران و عشایر که در مصلی یاسوج برگزار شد اظهار داشت: از اینکه فرصتی پیدا کردم برای حضور در کنگره ملی یک هزار و ۸۸۰ شهید سرافراز استان کهگیلویه و بویراحمد شرکت کنم، خدای متعال را شاکر هستم.

وی عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد سرزمین دلاوران و اقوام باغیرت و اصیل لر، سرزمین ولایت مدار و امام دوست، سرزمین علم ، حماسه، غیرت و مردانگی است و علمای بزرگوار این منطقه همچون حضرت آیت الله سید کرمت‌الله ملک حسینی و فرزند صالح ایشان از افتخارات عشایر و ایران اسلامی هستند.

رضایی با اشاره به اینکه این استان یک هزار و ۸۸۰ شهید، ۹ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده سرفراز تقدیم نظام و انقلاب کرد افزود: از جمع این شهدا ۱۱۰ نفر سردار و امیر از ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یاسوج با تاکید بر اینکه نقش جهاد سازندگی این استان در جبهه‌های جنگ در انجام کارهای مهندسی تاثیرگذار بود تصریح کرد: برگزاری کنگره ملی شهدای استان حق مردم این دیار بود که هرچند با تاخیر انجام شد ولی آن را ارج می‌نهیم.

رضایی عنوان کرد: به عنوان سرباز انقلاب و مقام معظم رهبری از همه مسئولان که برای برگزاری کنگره ملی یک هزار و ۸۸۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله نماینده مقام معظم رهبری، فرمانده سپاه فتح، استاندار تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: رزمندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در ۸ سال دفاع مقدس در تیپ مستقل ۴۸ فتح می جنگیدند و در چندین لشکر از جمله خوزستان و فارس به صورت رزمنده و داوطلب مجاهدت کردند و هرچند تیپ ۴۸ فتح بنام این استان ثبت شده بود ولی رزمندگان استان در لشکرهای سایر استان‌ها حضور پیدا می‌کردند.

رضایی با تاکید بر اینکه تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد در عملیات کربلای ۴ و ۵ ، والفجر ۸، محرم، خیبر و بدر نقش پررنگی داشتند و در پد خندق با اینکه دشن شیمیایی زده بود تا آخرین نفر ایستادند و حتی یک نفر عقب نرفت.

اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن