توضیحات نهاوندیان درباره سامانه ۱۱۱

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۷۲۸۰ سایت-خوان

در هر شیفت ۱۸۰ نفر در طول چهار روز و به صورت شبانه‌روزی در این مرکز فعالیت می‌کنند که امیدواریم مورد رضایت مردم باشد.

به گزارش تسنیم، سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری وظیفه ارتباط دو طرفه بین مردم و رئیس جمهور را در طول سال دارد.

محمد نهاوندیان در حاشیه بازدید از مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری وظیفه ارتباط دو طرفه بین مردم و رئیس جمهور را در طول سال دارد.

وی افزود: این مرکز در سفرهای استانی یک برنامه ویژه دارد و سبب انتقال مشکلات و معضلات مردم استان‌ها به نهاد ریاست جمهوری می‌شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور عنوان کرد: در هر شیفت ۱۸۰ نفر در طول چهار روز و به صورت شبانه‌روزی در این مرکز فعالیت می‌کنند که امیدواریم مورد رضایت مردم باشد.

نهاوندیان خاطرنشان کرد: البته راه‌اندازی این مرکز به معنای بی‌اعتنایی به نامه‌های مردم نیست و به نامه‌های ارسالی از سوی مردم هم رسیدگی می‌شود.

وی بیان کرد: مردم استان قزوین مطمئن باشند که هیچ تماسی بدون پاسخ و بررسی نمی‌ماند و تمامی تماس‌ها رسیدگی شده و در حد امکانات موجود به آنها پرداخته می‌شود.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: امیدواریم در سفرهای مختلف مراجعات مردمی که حاکی از مشکلات مردمی است کاهش یابد و رضایتمندی مردم روز به روز افزایش یابد.

نهاوندیان گفت: امیدواریم موضوع اشتغال که جزو مسایل مهم کشور محسوب می‌شود به زودی برطرف شود.

وی افزود: اعتقاد دولت به انجام کار ریشه‌ای است و نباید از این موضوعات غافل شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن