اجرای پروژه‌های اقتصادمقاومتی در کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۵۸۰۰ سایت-خوان

رئیس دبیرخانه شورای اقتصاد مقاومتی گفت: در نخستین گام از اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ۱۲۱ پروژه در این راستا تعریف‌شده است.

به گزارش فارس، مجتبی خالصی عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان فارس اظهار داشت: برنامه ملی ارتقای بهره‌وری، برنامه ملی پیشبرد برون‌گرایی اقتصاد شامل توسعه صادرات غیرنفتی، برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی و برنامه ملی عدالت بنیان کردن اقتصاد و توسعه عدالت اجتماعی ازجمله زیر برنامه‌های ۱۲گانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است.

برقراری انضباط مالی در بخش عمومی و قطع وابستگی به بودجه نفت، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی، شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصاد، توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز و تکمیل زنجیره پایین‌دستی و بازار آن، هدفمندسازی یارانه‌ها، ملی کردن اقتصاد و سیاست‌های پولی و ارزی دیگر محورهای برنامه ۱۲گانه مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور بود که رئیس دبیرخانه شورای اقتصاد مقاومتی آن را تشریح کرد.

رئیس دبیرخانه شورای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ۱۲۱ پروژه مصوب کرد که این پروژه‌ها در حوزه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های استانی متناظر تعریف‌شده است.

وی با بیان این‌که نگرانی از پیشرفت کند پروژه‌ها وجود دارد گفت: پروژه مربوط به رفع موانع تولید ۷ هزار و ۵۰۰ مورد بوده است که به وزارت صنایع و معدن و تجارت واگذار شده و استان فارس نیز همسو با سایر کشور با همت بانک‌ها توانسته توفیق خوبی در این زمینه کسب کند و همچنین اجرای آبیاری تحت‌فشار نیز از دیگر پروژه‌های فارس بوده که پیشرفت خوبی داشته است.

خالصی بیان کرد: در حال حاضر میزان استفاده ما از فناوری و سرمایه‌گذاری خارجی کم است و ظرفیت‌های استان‌ها در این زمینه باید فعال شود که استان فارس در این راستا باید زیرساخت‌های لازم را فراهم آورد.

رئیس دبیرخانه شورای اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: سهم صادرات غیرنفتی ما از بازار جهانی همچنان کم است و در این زمینه باید کار بیشتری انجام دهیم.

یداله رحمانی. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس نیز در این نشست گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید فارس با پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی توانسته مشکل ۵۳۳ واحد را بررسی و ۹۲۱ مصوبه در این زمینه داشته باشد که مشکلات ۵۳ درصد واحدها حل شده است.

وی با بیان این‌که فارس در دریافت تسهیلات طرح رونق تولید در کشور پیشتاز است، افزود: در بخش استفاده از منابع اقتصاد مقاومتی و رونق تولید از ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار، معادل ۵۱۷ میلیارد تومان به فارس اختصاص یافت که با همکاری بانکها و دستگاه‌های اجرایی تاکنون بیش از ۲ هزار و ۹۴۳ واحد در سامانه مربوطه ثبت‌نام کرده و بیش از یکهزار و ۶۰۰ واحد به سیستم بانکی معرفی شدند و ۵۸۴ واحد برای عقد قرارداد به شعب مربوطه ارسال شدند و ۱۷۵ واحد اعتبار دریافت کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن