هوای مشهد در وضعیت هشدار - ۲۷ شهریور ۹۵

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۲۵۱۸ سایت-خوان

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: صبح امروز میانگین شاخص کلی کیفیت هوا در ایستگاه های سنجش مستقر در نقاط مختلف شهر مشهد ۱۲۶ پی.اس.آی و بیش از حد مجاز است.

حمید صالحی در گفتگو با مهر اظهار کرد: امروز میانگین شاخص کلی کیفیت هوا در ایستگاه‌های سنجش مستقر در سطح شهر مشهد ۱۲۶ پی.اس.آی و بیش از حد مجاز است.

وی افزود: ایستگاه‌های خیام جنوبی با ۱۶۰، تقی آباد با ۱۵۴ و سمزقند با ۱۵۱ پی.اس. آی آلوده‌ترین ایستگاه‌های صبح امروز مشهد بودند و برای تمام گروه‌های سنی در وضعیت هشدار قرار دارند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: همچنین شاخص کلی کیفیت هوا در ایستگاه‌های شهید مفتح با ۱۳۹، الهیه با ۱۳۷، سرافرازان، صدف و شهید آوینی با ۱۲۸، نخریسی و امامیه با ۱۲۷، خیام شمالی با ۱۲۲، چمن با ۱۱۸، سجاد با ۱۱۲، شهید کریمی با ۱۱۱ و ویلا با ۱۰۸ پی.اس. آی بیش از حد مجاز بوده و برای گروه‌های سنی حساس در وضعیت هشدار قرار دارند.

صالحی با اشاره به تردد یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سطح شهر مشهد و سهم ۷۰ درصدی خودروها در آلودگی هوا عنوان کرد: استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی، حذف ترددهای غیر ضروری با خودروی شخصی حجم آلاینده‌های هوای امروز مشهد را کاهش می‌دهد.

وی در ادامه گفت: متاسفانه هوای مشهد در هفته گذشته سه روز ناسالم و در وضعیت هشدار را تجربه کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن