نوبخت از فشارهای اقتصادی روایت کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۲۳۰۴ سایت-خوان

سخنگوی دولت گفت: تمام فشارها در اقتصاد ما محصول درون و داخلی نیست و هر موردی که اقتصاد دنیا را دچار مشکل کند برای اقتصاد کشور نیز مشکل ایجاد می‌شود.

به گزارش فارس محمدباقر نوبخت امشب در برنامه «در مسیر توسعه» با اشاره به ابراز خرسندی از حضور در گیلان، اقتصاد مقاومتی را محور سخنان خود قرار داد.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری، به اهداف آن اشاره کرد و افزود: اگر درباره هر اقتصادی که بتواند در تعامل با اقتصاد نظام بین‌المللی تعریف شود و در برابر اقتصاد داخلی و خارجی مقاوم و غیر متزلزل باشد را می‌توانیم جزو اقتصاد پایدار بدانیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: تمام فشارها در اقتصاد ما محصول درون و داخلی نیست بلکه هر موردی که اقتصاد دنیا را دچار مشکل کند برای اقتصاد کشور نیز مشکل ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه امر مذکور نیازمند ایجاد سازوکارهایی است، تصریح کرد: در آغاز فعالیت دولت یازدهم مقاوم‌سازی اقتصاد به دولت سپرده شد.

نوبخت اقتصاد مقاومتی را اقتصاد برون‌نگر خواند و گفت: تلاش می‌کنیم در داخل اقتصاد موفق و درون‌زا داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه به بیرون نگاه داریم و اقتصاد مقاومتی اقتصاد محصور نیست، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی اقتصاد دریافتی نیست و درون‌زا و برون‌نگر است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن