افزایش نرخ دلار و برخی مسکوکات طلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۱۸۰۸ سایت-خوان

صرافان ارز و سکه در معاملات امروز (پنجشنبه) بازار آزاد، هر دلار آمریکا را با ۱۹ریال افزایش قیمت نسبت به روز گذشته، ۳۵ هزار و ۵۳۰ ریال و هر قطعه سکه طلای بهار آزادی طرح جدید را با هشت هزار ریال افزایش ۱۱ میلیون و ۱۶۰ هزار ریال دادوستد کردند.

به گزارش روزپنجشنبه ایرنا و بر اساس معاملات ثبت شده در سامانه سنا که توسط صرافی های مجاز کل کشور انجام می شود، هر یورو تا لحظه تنظیم این خبر با ۳۸۸ ریال افزایش قیمت نسبت به روز گذشته (چهار شنبه ۲۴ شهریور) به ۴۰ هزار و ۱۷۰ ریال رسید و هر پوند انگلیس نیز با ۴۰ریال افزایش قیمت، ۴۷ هزار و ۴۰۰ریال فروخته شد.
همچنین بر پایه اعلام اتحادیه طلا، جواهر و سکه تهران و تا لحظه انتشار این خبر، هر قطعه سکه بهار آزادی طرح قدیم با ۲۲ هزار ریال افزایش قیمت به ۱۱ میلیون و ۱۷۲ هزار ریال، هر قطعه نیم سکه بدون تغییر قیمت، پنج میلیون و ۶۹۰ هزار ریال و هر قطعه ربع سکه با ۲۰هزار ریال کاهش قیمت، ۲ میلیون و ۹۸۰ هزارریال داد و ستد شد.
در معاملات امروز بازار آزاد، هر قطعه سکه گرمی با ۲۰ هزار ریال افزایش قیمت نسبت به چهار شنبه یک میلیون و ۸۷۰ هزار ریال فروخته شد و هر گرم طلای ۱۸عیار یک میلیون و ۱۳۹ هزار و ۹۰۰ ریال داد و ستد شد.
براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، هر اونس طلا نیز با ۳۰ سنت افزایش قیمت نسبت به روز گذشته، یک هزار و ۳۲۱ دلار و ۶۰ سنت قیمت گذاری شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن