فولکس واگن به قم می‌رود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۱۴۴۳ سایت-خوان

در شرایطی که گفته می شود فولکس واگن تا چند ماه دیگر با یکی از خودروسازان خصوصی کشور قرارداد امضا می کند، خبر رسیده برخی از سرمایه داران قم نیز برای این خودروساز آلمانی پیغام همکاری فرستاده اند.

به گزارش صنعت نویس،منابع آگاه می گویند، جمعی از سرمایه داران قمی در پیامی به مسوولان فولکس واگن، از این شرکت خواسته اند تا در تا قم سرمایه گذاری کرده و خط تولید محصولات خود را راه اندازی کند.

آنها تاکید کرده اند که در صورت اعلام آمادگی فولکس برای حضور در قم، حاضر به سرمایه گذاری مشترک نیز هستند. گفته می شود قمی ها برای ترغیب هرچه بیشتر فولکسی ها برای آمدن به شهرشان، از ریاست مجلس شورای اسلامی نیز مایه گذاشته و قول همکاری مجلس با این خودروساز آلمانی را داده اند. در حال حاضر علی لاریجانی نماینده مردم قم، ریاست مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن