قاسمی:ظریف کاندیدای ریاست جمهوری نمی‎ شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۰۰۲۰۳ سایت-خوان

بهرام قاسمی صمن اشاره به سخنان کریمی قدوسی، ادعای دستگیری فرد متهم به جاسوسی در هواپیمای حامل ظریف در سفر به ترکیه را قویا تکذیب کرد و آن را افترا نامید.

به گزارش انتخاب، بهرام قاسمی صمن اشاره به سخنان کریمی قدوسی، ادعای دستگیری فرد متهم به جاسوسی در هواپیمای حامل ظریف در سفر به ترکیه را قویا تکذیب کرد و آن را افترا نامید.


وی تاکید کرد که وارد مباحث امنیتی و قضائی این موضوع نمی شود و هر رایی که برای فرد مزبور از سوی دستگاه قضا صادر شود را لازم‌الاتباع می‌داند.

سخنگوی وزارت خارجه که با میزان گفتگو می کرد با رد برخی اخبار در مورد حضور دیپلمات های دوتابعیته تصریح کرد که هیچ دیپلمات یا کارمند دوتابعیتی در وزارتخانه متبوعش مشغول فعالیت نیست؛ وی همچنین این را هم گفت که اگر دوتابعیتی بودن عضوی از وزارت خارجه آشکار شود، وی باید عطای حضور در دستگاه دیپلماسی را به لقایش ببخشد.

قاسمی همچنین به برخی اخبار در مورد کاندیداتوری ظریف واکنش نسان داد و گفت: این موضوع قاطعانه تکذیب می شود. من خودم با او در این زمینه صحبت کردم و مطمئنا وی وارد این داستان نمی شود و همچنین موضوع سبب شده تا عده ای شروع به تخریب و جبهه گیری علیه وی کنند.

قاسمی افزود: وی حتی برای دوران تصدی وزارت خارجه نیز چندان مایل نبود و در همان ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم تمایل داشت تا بحث هسته ای را به شکل دیگری دنبال کند. در وزارت خارجه نیز هیچکس بحث کاندیداتوری ظریف در انتخابات را جدی نگرفته چون این مسئله اصلا مطرح نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن