زمان برگزاری دادگاه خاتمی، منصوری، جلایی‌پور و کاشفی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۸۷۹۳ سایت-خوان

وکیل جمعی از اصلاح‌طلبان از صدور کیفرخواست برای موکلان خود و برگزاری دادگاه آنها در ۱۷ آبان ماه خبر داد.

به گزارش ایلنا حجت کرمانی با اشاره به اینکه وکالت محمدرضا خاتمی، آذر منصوری، حسین کاشفی و حمیدرضا جلایی‌پور را در پرونده اخیرشان بر عهده دارد، عنوان کرد: در پی اعلام دادسرا امروز همه موکلانم به مرجع قضایی مراجعه کردند و کیفرخواست به آنها ابلاغ شد.

این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: بر همین اساس تاریخ برگزاری دادگاه موکلانم حدود دو ماه آینده و در ۱۷ آبان‌ماه اعلام شد.

وکیل جمعی از اصلاح‌طلبان تاکید کرد: برای موکلانم اتهام اجتماع و تبانی و فعالیت تبلیغی عیله نظام و عضویت در گروه‌های غیرقانونی در کیفرخواست اعلام شده است.

به گزارش ایلنا، جمعی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب از جمله محمدرضا خاتمی، آذر منصوری، حمیدرضا جلایی‌پور و حسین کاشفی امروز برای ابلاغ کیفر خواست به دادسرای اوین مراجعه کردند.

حمیدرضا جلایی‌پور نیز در یادداشتی به احضار فعالان اصلاح طلب به دادگاه واکنش نشان داد و تاکید کرد: پیرو احضار به شعبه‌ ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی، به همراه شش نفر دیگر از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب (محمدرضا خاتمی، علی شکوری راد، محسن صفایی فراهانی، حسین کاشفی، آذر منصوری و محمد نعیمی‌پور) در این شعبه حاضر شدم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن