خیاط امام‌خمینی و روحانی درگذشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۸۳۰۴ سایت-خوان

ابوالفضل عرب‌پور که زمانی لباس‌های افسران شاهنشاه را می‌دوخته، خیاط‌ قدیمی لباس طلاب است که اولین لباس روحانیت آیت الله جوادی آملی و لباس امام خمینی(ره) و بسیاری از علما را دوخته است.

به گزارش ابنا، خیاط مشهور لباس روحانیت که بسیاری از علمای قم و روحانیان سیاستمدار دوخت لباس خود را به وی می سپردند؛ درگذشت.


«ابوالفضل عرب پور» (صفری) خیاط مشهور لباس روحانیت که بسیاری از علمای قم و روحانیان سیاستمدار دوخت لباس خود را به وی می سپردند، شب گذشته دار فانی را وداع گفت.

وی پس از تحمل دو هفته رنج بیماری به علت سابقه بیماری قلبی و کهولت سن شب گذشته در بیمارستان کامکار قم درگذشت.

مراسم تشییع روز سه شنبه (امروز) راس ساعت ۱۷ از مسجد امیرالمؤمنین واقع در خیابان دورشهر قم برگزار می شود و مراسم ختم آن مرحوم نیز بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد ذکر شده برگزار خواهد شد.

ابوالفضل عرب‌پور که زمانی لباس‌های افسران شاهنشاه را می‌دوخته، خیاط‌ قدیمی لباس طلاب است که اولین لباس روحانیت آیت الله جوادی آملی و لباس امام خمینی(ره) و بسیاری از علما را دوخته است. لباس‌های دکتر حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری هم حاصل هنر اوست.

آیت الله بروجردی، آیت الله گلپایگانی، امام موسی صدر، سید حسن نصرالله، آیت الله کوه کمره‌ای، آیت الله خوانساری و آیت الله سید احمد زنجانی مشتری این خیاط معروف بودند.

خیاط امام‌خمینی و روحانی درگذشت

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن