دیدار سفیر چین با استاندار قزوین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۷۱۵۵ سایت-خوان

پانگ سن ، سفیر چین در ایران با فریدون همتی استاندار قزوین دیدار کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، سفیر چین در این دیدار گفت: سرمایه گذاری دراحداث و راه اندازی قطار سریع السیر بین تهران و قزوین و ادامه آن تا تبریز از پروژه هایی است که توسط شهرداری قزوین پیشنهاد شده که می تواند بعنوان یک اولویت بررسی و اجرایی شود .

پانگ سن افزود: باید با مکانیزمی سطح مناسبات بین قزوین و استان هایی از کشور چین توسعه و افزایش یابد .

وی همچنین یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم را فرصتی برای شهرت و معرفی هرچه بیشتر قزوین دانست که می تواند به پیشبرد اهداف چندجانبه بین قزوین و سایر ملت ها منجر شود.

استاندار قزوین هم در این دیدار گفت: در حال حاضر ۴۵شرکت خارجی در استان قزوین مستقر دارند که در زمان تحریم هم بدون هیچ مشکلی فعال بودند و پس از برجام در طی شش ماه گذشته ۳۷۱ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی جدید در استان قزوین قطعی و اجرایی شده است .

فریدون همتی افزود: دو کشور ایران و چین از قدرت فرهنگی، اقتصادی و دفاعی بالایی برخوردارند که همکاری و تعامل بیشتر بین این دو می تواند نقش موثری در تعادل بخشی جهانی ایفا کند.

همتی افزود: در آینده نزدیک شاهد سرمایه گذاری بیشتر چینی ها درقزوین و صادرات محصولات و کالاهای تولیدی استان قزوین به کشور چین باشیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن