افت ارزش معاملات‌بورس‌درهفته‌ی‌گذشته

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۵۰۰ سایت-خوان

حجم، ارزش و دفعات معاملات و نیز شاخص بورس در هفته ای که گذشت به ترتیب با ۱۲، ۴۰، ۱۵ و ۱.۲ درصد کاهش مواجه شدند.

به گزارش تسنیم؛ در هفته ای که گذشت تعداد ۳۹۹۱ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش۸۴۸۲ میلیارد ریال در ۲۴۴ هزار دفعه مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب ۱۲، ۴۰ و ۱۵ درصد کاهش را نسبت به هفته قبل تر داشته است.
همچنین تعداد ۴۵۴۰۰۰ برگه اوراق مشارکت به ارزش ۴۶۰ میلیارد ریال در این مدت معامله شد که ۸۹ درصد کاهش را نسبت به هفته گذشته نشان می دهد و این درحالی است که تعداد ۸ میلیون واحد از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران نیز به ارزش کل بیش از ۸۶ میلیارد ریال در این مدت مورد معامله قرار گرفت.
بر اساس این گزارش؛ شاخص کل نیز در پایان معاملات هفته منتهی به ۱۲ شهریور با ۹۱۴ واحد کاهش و ثبت افت ۱.۲ درصدی به رقم ۷۷۱۶۸ واحد رسید و شاخص بازار اول هم با ۷۴۴ واحد کاهش به رقم ۵۴۲۶۳ واحد و شاخص بازار دوم با ۱۳۸۶ واحد کاهش به عدد ۱۶۷۲۱۰ واحد رسیدند که به ترتیب با ۱.۴ و ۰.۸ درصد کاهش مواجه شدند.
گروه های قند و شکر با ۵ درصد، زغال سنگ با ۲.۷۵ درصد، وسایل ارتباطی با ۲.۰۸ درصد، انتشار و چاپ با ۱.۹۱ درصد و محصولات چوبی با ۱.۵۹ درصد بیشترین تغییر مثبت در شاخص را نسبت به سایر گروه ها در این مدت به خود اختصاص دادند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن