مقصر اصلی حادثه اتوبان ستاری کیست؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۴۰۴ سایت-خوان

در پی نشست زمین در غرب تهران در محدوده خیابان پیامبر (ص)، یکی از خطوط شبکه داخلی گاز این منطقه دچار آسیب شده و شائبه‌های گوناگونی در مورد علت حادثه وجود دارد.

«محمد پرورش» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن انتقاد از اظهارنظر یکی از مسئولین در رابطه با مرتبط دانستن این حادثه به علت مشکلات آبی گفت: به طور قطع می‌توان گفت که این موضوع هیچ ارتباطی با مسئله آب نداشته و دو لوله ۵۰۰ و ۱۵۰ میلیمتری این منطقه کاملاً سالم هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه تا کنون هفت مورد حادثه در مکان‌هایی که حفاری تونل صورت گرفته به این شکل رخ داده است اظهار کرد: جای تأسف دارد که برخی دوستان خارج از مباحث کارشناسی اظهارنظر می‌کنند.

وی درباره آخرین وضعیت آب‌رسانی این منطقه عنوان کرد: این منطقه هیچ مشکلی از نظر آبرسانی ندارد و تنها فشار در یکی از لوله‌ها را کاهش داده‌ایم که آن هم مربوط به تأمین آب نمی‌شود.

«پرورش» با اشاره به اینکه تا زمانی که ستاد بحران تشکیل نشود، نمی‌توان در مورد مقصر این حادثه صحبت کرد، گفت: در حال حاضر همکاران ما در آن منطقه حضور دارند تا اگر مشکلی به وجود آمد، سریعاً مشکل را برطرف کنند؛ اما در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر آب‌رسانی در این منطقه وجود ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن