تلاش ترکیه برای توقف درگیری‌هادرحلب

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۳۳۵ سایت-خوان

"ابراهیم قالین" سخنگوی رسمی ریاست جمهوری ترکیه از تلاش کشورش برای توقف درگیری‌ها در حلب سوریه تا قبل از عید قربان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "ترک پرس" ، قالین در کنفرانس مطبوعاتی خود در آنکارا، پایتخت ترکیه اظهار داشت: «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه شخصا بر تلاش‌ها و اقدامات لازم جهت توقف درگیری‌ها و آتش بس در استان حلب تا قبل از عید قربان نظارت دارد.

وی افزود، قرار است اردوغان در نشست گروه ۲۰ (جی ۲۰) که تا چند روز دیگر در چین برگزار خواهد شد، طرح خود در مورد آتش بس در حلب را به همتایان خود ارائه کند.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز چهارشنبه (دیروز) اعلام کرد که مسکو و واشینگتن به توافق در خصوص حلب در سوریه نزدیک شده‌اند.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در تاریخ ۲۶ و ۲۷ آگوست با «جان کری» همتای آمریکایی خود در ژنو دیدار و نشست ۱۲ ساعته‌ای را با محوریت سوریه برگزار کرد.

در پایان این نشست طرفین اعلام کردند که هیچ توافقی حاصل نشده و نشست‌های کارشناسی قرار است به زودی برگزار شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن