توسعه سرمایه‌گذاری مشترک قزوین وچین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۳۲۹ سایت-خوان

سرپرست امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: کشور چین در زمان تحریمهای ظالمانه همواره در کنار ملت ایران بود و این موجب تسهیل در زمینه سرمایه گذاری مشترک بین این کشور و استان قزوین می‌شود.

به گزارش تسنیم، عباسعلی درافشانی ظهر امروز در نشست با هیئت تجاری کشور چین که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: کشور چین در زمان تحریمهای ظالمانه همواره در کنار ملت ایران بود و این موجب تسهیل در زمینه سرمایه‌گذاری مشترک بین این کشور و استان قزوین خواهد شد.

وی با تشریح ظرفیت‌ها و پتاسیل‌های موجود در استان قزوین در بخش های کشاورزی -صنعت -معدن -گردشگری گفت: در آینده شاهد همکاری‌های بهتری در سایر زمینه‌ها با کشور چین خواهیم بود.

سرپرست امور اقتصادی استانداری قزوین افزود : استان قزوین با بیش از ۱۴ شهرک و ناحیه صنعتی و وجود زیرساخت‌های لازم جهت سرمایه‌گذاری صنعتی فرصت خوبی برای سرمایه گذاری محسوب می شود .

درافشانی نزدیکی به بازار پایتخت و اتصال خطوط ریلی و جاده ای به ۱۳ استان از دیگر مزیت‌های استان قزوین در جذب سرمایه‌گذار خارجی عنوان کرد که باید مورد توجه هیئت‌های تجاری خارجی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: وجود معادن سیلیس با خلوص بالا زمینه خوبی را برای سرمایه‌گذاری در تولید شیشه فراهم نموده است.

سرپرست امور اقتصادی استانداری قزوین از رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در خواست کرد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان، اولویت‌های سرمایه‌گذاری و مشوق های مربوطه را به هیئت چینی معرفی کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن