مینی‌بوس با ۱۹سرنشین واژگون شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۱۹۳ سایت-خوان

تصادف پراید و سمند در ماکو و واژگونی مینی بوس مهمترین حوادث جاده ای هستند که هلال احمر به مصدومان آن امدادرسانی کرده است.

به گزارش انتخاب مصطفی مرتضوی سخنگوی سازمان امدادو نجات هلال احمر اظهار داشت:ساعت ۱۵:۱۰ روز گذشته وقوع تصادف میان خودرو سمند و پراید در جاده ماکو خوی به امدادگران اعلام شد. با حضور تیم های امدادی در محل حادثه در ۵ کیلومتری پایگاه، مشخص شد ۵ نفر از سرنشینان دو خودرو دچار حادثه شدند.


وی ادامه داد: در این تصادف متاسفانه ۳ نفر کشته شدند و دو نفر نیز مجروح شدند. یکی از مجروحان به بیمارستان منتقل شد.

سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از واژگونی یک دستگاه مینی بوس با ۱۹ سرنشین در استان خوزستان خبر داد و گفت:۱۰ دقیقه بامداد امروز وقوع حادثه واژگونی مینی بوس در محور مسجد سلیمانی- اهواز به امدادگران اعلام شد. تیم های امدادی در محل حادثه حاضر شده و مشخص شد چهار سرنشین خودرو مجروح شده اند که به مراکز درمانی منتقل شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن