شروط اوحدی برای از سرگیری حج

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۶۱۷۷ سایت-خوان

کارشکنی‌های کشور عربستان در مورد حج و اعزام زائران ایرانی همچنان ادامه دارد و باید هر چه زودتر کشور عربستان در مورد موضع خود در رابطه با اعزام زائران ایرانی و حج تجدیدنظر کند. عربستان اراده‌ای برای تضمین امنیت زائران کشورهای اسلامی ندارد و نیاز است در این زمینه تجدید نظر کند .

به گزارش «تابناک»، رئیس سازمان حج و زیارت گفت: کارشکنی‌های کشور عربستان در مورد حج و اعزام زائران ایرانی همچنان ادامه دارد و باید عربستان در رفتار خود تجدیدنظر کند.

سعید اوحدی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: کارشکنی‌های کشور عربستان در مورد حج و اعزام زائران ایرانی همچنان ادامه دارد و باید هر چه زودتر کشور عربستان در مورد موضع خود در رابطه با اعزام زائران ایرانی و حج تجدیدنظر کند.

وی با اشاره به اینکه کشور عربستان نتوانست امنیت زائران ایرانی و کشور عربستان را فراهم کند٬ افزود: عربستان اراده‌ای برای تضمین امنیت زائران کشورهای اسلامی ندارد و نیاز است در این زمینه تجدید نظر کند.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه مذاکراتی با وزیر حج کشور عربستان انجام شد و در این مذاکرات مطالبات شهدای حادثه منا و مسائل حج به آن‌ها ابلاغ شد٬ گفت: متاسفانه تاکنون مسئولان کشور عربستان به وعده‌های خود درباره مطالبات شهدای منا و مسئله حج بیان نکردند.

اوحدی تصریح کرد: ایران قراردادی که در آن امنیت و عزت زائران ایرانی لحاظ نشود به هیچ وجه نمی‌پذیرد چرا که امنیت و عزت زائران ایرانی برای کشور ایران یک موضوع اساسی است که نیاز است در این زمینه دولت عربستان اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

وی اظهار کرد: نباید کرامت و عزت زائران توسط کشور عربستان زیر سوال برده شود و هر چه زودتر باید مجرمان حادثه سقوط جرثقیل و حادثه منا توسط کشور عربستان محکوم شود تا روابط حج و زیارت دو کشور از سر گرفته شود.

اوحدی معاون وزیر ارشاد و رئیس سازمان حج و زیارت که برای دیدار با خانواده های شهدای منا اردبیل در سالن اجتماعات حج و زیارت اردبیل حضور داشت همچنین اظهار داشت که مظلومیت شهدا منا از مظلومیت جنگ هم بالاتر است. عظمت شهداء آنقدر بزرگ است که امام راحل فرمودند خانواده های شهدا چشم و چراغ این ملتند.

اوحدی از مدیر حج و زیارت و مدیر کل بنیاد شهید استان خواست که در سالگرد شهدای منا به دیدار خانواده ها بروند و سجایای اخلاقی آنها را ثبت کنند و نسبت به بحث اشتغال فرزندان شهدا جلساتی در استان داشته باشند. وی با بیان اینکه مطالبات به حق خانواده های شهدای منا باید استیفا شود گفت: بیمه خانواده ها ۱۰۰ درصد پوشش داده شد ومعافیت مالیاتی از ارث نیز برای خانواده شهدای منا درنظر گرفته شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن