آخرین وضعیت پرونده تعرض به سفارت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۵۸۷۸ سایت-خوان

وکیل مدافع یکی از متهمان سفارت عربستان گفت: قاضی برای صدور حکم به مشورت با رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور نیاز دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان محمد نریمانی وکیل مدافع یکی از متهمان حادثه تعرض به سفارت عربستان در خصوص آخرین وضعیت پرونده و زمان اعلام صدور حکم متهمان این پرونده، اظهار داشت: هنوز حکم دادگاه صادر نشده و زمان صدور حکم هم معلوم نیست.

وی همچنین در خصوص علت طولانی شدن زمان صدور حکم متهمان پرونده سفارت عربستان، گفت: این پرونده سیاسی است و عادی به شمار نمی آید، به همین دلیل قاضی برای صدور حکم نیاز به زمان دارد.

وکیل مدافع یکی از متهمان حادثه تعرض به سفارت عربستان در رابطه با جزئیات جلسه روز سوم شهریور که به عنوان وقت نظارت برای پرونده تعیین شده بود، بیان داشت: در این جلسه صحبتی در خصوص تجدید دادگاه نشد و قاضی دادگاه برای تکمیل پرونده به مشورت با رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور نیاز دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن