میلاد کی‌مرام در «دورهمی» از پیتزا فروشی و خوابیدن در موتورخانه گفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۳۵۹۷ سایت-خوان

پنجشنبه شب، برنامه «دورهمی» میزبان میلاد کی‌مرام، بازیگر سینما و تلویزیون بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ابتدای بخش گفت‌و‌گوی برنامه دیشب «دورهمی»، میلاد کی‌مرام، در واکنش به این گفته مهران مدیری که «تو از صفر شروع کردی»، توضیح داد: «اگر چه دوست ندارم در این مورد صحبت کنم، اما باید بگویم من در یک پیتزا فروشی در یوسف‌آباد پشت صندوق می‌ایستادم که اتفاقی با خانم گلاب آدینه روبرو شدم و با بازی در یک سریال، راهم به دنیای بازیگری حرفه‌ای باز شد.»

او با اشاره به این‌که پیش از آن تجربه روی صحنه رفتن تئاتر و شرکت در کلاس‌های درس مسعود کیمیایی را داشته است، ادامه داد: «وقتی که هنوز ساکن بندر انزلی بودم، بسیاری از شب‌ها در موتورخانه مدرسه کیمیایی می‌خوابیدم و این را برای نخستین و آخرین بار در این برنامه می‌گویم تا همه بدانند از صفر شروع کردم و به این‌جا رسیدم.»

میلاد کی‌مرام بیشتر با بازی در فیلم‌ها و سریال‌هایی چون «خط ویژه»، «امکان مینا»، «شب هزار و یکم»، «چرخ فلک» و ... شناخته می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن