اخبار و رویدادهای عراق/۳شهریور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۳۰۸۵ سایت-خوان

دستگیری سرکرده داعش در جزیره الخالدیه، استفاده از ربات مسلح در عملیات موصل و اعدام ۲۷ غیر نظامی در شهر موصل توسط داعش از جمله اخبار و رویدادهای مربوط به عراق در روز چهارشنبه ۳ شهریورماه است.

به گزارش ایرنا دستگیری سرکرده داعش در جزیره الخالدیه، استفاده از ربات مسلح در عملیات موصل و اعدام ۲۷ غیر نظامی در شهر موصل توسط داعش از جمله اخبار و رویدادهای مربوط به عراق در روز چهارشنبه ۳ شهریورماه است.

** سرکرده داعش در جزیره الخالدیه عراق دستگیر شد
یکی از سرکردگان داعش در جزیره «الخالدیه» استان الانبار واقع در غرب عراق دستگیر شد.

** استفاده از ربات مسلح در عملیات موصل
رسانه ها گزارش دادند که ارتش عراق قصد دارد در عملیات آزادسازی شهر موصل از چنگ داعش از یک ربات جنگی مسلح استفاده کند.

** نور المالکی خواستار هماهنگی کامل تمام گروه ها در عملیات آزادسازی موصل شد
نوری المالکی نخست وزیر سابق و رئیس ائتلاف دولت قانون عراق روز چهارشنبه در دیدار با سفیر آمریکا در بغداد، خواستار هماهنگی کامل گروه ها در عملیات آزادسازی موصل شد.

** بارزانی: تحولات بسیار مهمی در منطقه در حال وقوع است
مسعود بارزانی در دومین روز سفر خود به آنکارا در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر توافقات بین آنکارا و اقلیم کردستان عراق در خصوص مبارزه با داعش گفت: تحولات بسیار مهمی در منطقه در حال وقوع است.

** داعش ۲۷ غیر نظامی عراقی را در شهر موصل اعدام کرد
گروه تروریستی داعش ۲۷ غیر نظامی عراقی را در شهر موصل مرکز استان نینوا به طور وحشیانه ای اعدام کرد.

** نخست وزیر عراق خواستار تقویت همکاری های کشورش با کویت شد
نخست وزیر عراق در دیدار هیات رسانه ای کویت با وی ضمن تاکید بر روند ثابت و سیاست استوار دولت بغداد در مبارزه با تروریسم٬ خواستار توسعه تعامل کشورش با کویت شد.

** اقلیم کردستان عراق از سرمایه گذاری ایران در زمینه های مختلف استقبال می کند
مدیرکل گردشگری استان گرمیان عراق گفت: جمهوری اسلامی ایران از کشورهای دارای فرهنگ غنی است و ما در منطقه اقلیم کردستان عراق از سرمایه گذاری ایران در بخش های مختلف از جمله گردشگری استقبال می کنیم.

** موضع دوگانه کمیسیاری حقوق بشر سازمان ملل در مورد کشتار مردم عراق توسط داعش و اعدام تروریست ها
کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل در اقدامی غیر منتظره با ابراز نگرانی در مورد اعدام ۳۶ نفر از نیروهای داعش که در سال ۲۰۱۴ صد ها نفر از نو آموزان نیروهای عراقی را قتل عام کرده بودند گفت: این اعدام ها را می توان برخاسته از حس انتقام جویی توصیف کرد.

** العبادی: عراق هنوز به طور کامل به سهم خود در بازار نفت دست نیافته است
حیدر العبادی نخست وزیر عراق اعلام کرد : کشورش هنوز به سهم کامل خود در بازارهای جهانی نفت دست نیافته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن