قتل‎جوان۲۵ساله دردرگیری دوتبعه افغانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۱۵۴۲ سایت-خوان

در درگیری که بین دو تبعه افغانی صورت گرفت، نهایتاً منجر به قتل جوان ۲۵ ساله در طرف دعوا شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت:عصر دیروز بر اثر درگیری دو تبعه افغان در میدان لاله اصفهان یکی از طرفین دعوا مجروح و به علت شدت جراحات جان باخت.

جهانگیر کریمی با اشاره به وقوع این حادثه در ساعت ۶ بعد از ظهر روز گذشته اظهار کرد: این درگیری که بین دو تبعه افغانی بود، ریشه در یک اختلاف قبلی داشت که دیروز در میدان لاله بالا می‌گیرد و منجر به مجروح شدن یکی از طرفین می‌شود.

وی علت این حادثه را در دست بررسی از سوی مأموران آگاهی پلیس اصفهان دانست و افزود: در مشاجره‌ای که بین دو تبعه افغانی رخ داد، بالا گرفتن درگیری باعث استفاده یکی از طرفین از چاقو می‌شود که نهایتاً مرگ دردم جوان ۲۵ ساله را در پی دارد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: ضارب که افغانی ۳۵ ساله بوده پس از قتل هم تبعه خود از محل فرار می‌کند و از سوی مأموران پلیس در حال تعقیب است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن