آزادی‌کامل‌جزیره‌الخالدیه‌‌ازسیطره‌داعش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۰۹۰۰ سایت-خوان

«اسماعیل المحلاوی» روز جمعه اعلام کرد که «جزیره الخالدیه» در شرق «الرمادی» به صورت کامل از سیطره گروه تروریستی داعش آزاد شد.

به گزارش مهر به نقل از شبکه سومریه، «اسماعیل المحلاوی» فرمانده عملیات الانبار روز جمعه از آزادی کامل «جزیره الخالدیه» در شرق الرمادی از سیطره گروه تروریستی داعش خبر داد.

المحلاوی اعلام کرد که نیروهای امنیتی و حشدالشعبی توانستند «جزیره الخالدیه» در ۲۳ کیلومتری شرق الرمادی را به صورت کامل از سیطره گروه تروریستی داعش آزاد کرده و کنترل مناطق و روستاهای این منطقه را در دست گیرند.

وی افزود: عملیات آزادسازی جزیره الخالدیه پس از تسلط بر منطقه «البوکنعان» آخرین جولانگاه گروه های تروریستی در این منطقه صورت گرفت و نیروهای ما بسیاری از عناصر داعش را در این عملیات به هلاکت رساندند.

المحلاوی پیشتر روز جمعه از آغاز عملیات آزادسازی آخرین جولانگاه گروه تروریستی داعش در «جزیره الخالدیه» واقع در شرق الرمادی خبر داده بود. «الرمادی» در استان «الانبار» در غرب عراق واقع شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن