احتمال‌قطع‌روابط‌دیپلماتیک‌روسیه‌واوکراین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۹۰۱۴۴ سایت-خوان

روسیه امکان قطع روابط دیپلماتیک با اوکراین پس از حوادث ۷ اوت در کریمه را بررسی می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه ایزوستیا، طبق داده‌های روزنامه ایزوستیا، تعطیل سفارتخانه و احضار کارکنان سفارت روسیه در اوکراین یکی از راههای پاسخ دادن به اقدام کی‌یف است.
جباراف معاون کمیته امور بین‌المللی شورای فدراسیون خاطر نشان می‌کند روابط روسیه و اوکراین هم اکنون خیلی سرد بوده و ماهیت فنی دارد. اما پس از تلاش برای ترتیب دادن عملیات تروریستی، همچنین سوء قصد به جان ایگور پلوتنیتسکی رئیس جمهوری مردمی لوگانسک و تشدید درگیری منطقه دونباس، مسکو باید موضع خود نسبت به حکومت کی‌یف را مورد تجدید نظر قرار دهد.

به گفته وی، خودداری رئیس‌جمهور روسیه از شرکت در مذاکرات گروه نورماندی در حاشیه اجلاس سران بیست‌گانه در چین کاملاً موجه است. زیرا از یک طرف تظاهر می‌شود که مذاکره صلح در جریان است اما از طرف دیگر از پشت خنجر می‌زنند، (اوکراینی‌ها-م) در خاک کشور بیگانه (کریمه به عنوان اراضی متعلق به روسیه-م) عملیات خرابکاری ترتیب می‌دهند.

لئونید کالاشنیکوف معاون کمیته امور بین‌المللی دومای دولتی خاطر نشان می‌کند روسیه می‌تواند به تلاش برای انجام عملیات تروریستی پاسخ قطعی‌تری هم بدهد. وی خاطر نشان می‌کند روسیه باید هشدار بدهد که درصورت تکرار اقدام تروریستی از راه نظامی به کی‌یف جواب داده می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن