امین‌زاده‌مشکلات‌مردمی‌رابررسی‌می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۸۶۹۹ سایت-خوان

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در حقوق شهروندی، اعلام کرد مشکلات اعلام شده در سرویس مشکلات مردم را بررسی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نشست هم اندیشی حقوق شهروندی امروز که در ساختمان ریاست جمهوری و با حضور الهام امین زاده، دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی برگزار شد، او اعلام کرد مشکلات شهروندان را در حوزه حقوق شهروندی بررسی می کند.

در این نشست، گزارشی از عملکرد سرویس مشکلات مردم و عمده ترین مسایل عنوان شده از سوی شهروندان در این سرویس بیان شد که پس از آن، دستیار رئیس جمهور اظهار کرد به مشکلات عنوان شده توسط شهروندان به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.
لازم به ذکر است الهام امین زاده، اخیرا به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور شهروندی منصوب شده و قرار است در جلسات مداومی به مسایل عنوان شده از سوی رسانه ها به نمایندگی از شهروندان رسیدگی کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن