فردا؛«مجتبی»به نمایش درمی‌آید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۸۲۸۷ سایت-خوان

عصر فردا (یکشنبه ۲۴ مرداد ۹۵) فیلم مستند بلند «مجتبی» ساخته‌ی «محمدحسن دامن‌زن» در سالن «سینماحقیقت» مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به نمایش درآمده و نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در خلاصه‌ی موضوع این فیلم مستند آمده است: «مجتبی هنرپیشه تئاتر است که با اجرای نمایش عروسکی در مهدکودک‌ها، جشن‌ها و مهمانی‌ها، زندگی خود را اداره می‌کند. همسر و فرزند او درصدد رفتن به خارج از کشور هستند و شاگردش نیز خواهان مدرن‌تر شدن وسایل صوتی و نوری است. مجتبی میان انتخاب نمایش سنتی عروسکی و استفاده از نور و صدا و موسیقی مردد است و از طرف دیگر تصمیم همسر و فرزندش برای مهاجرت به خارج از ایران، باعث اضطراب و ناراحتی‌ او شده است...»

برپایه‌ی این گزارش، پس از نمایش فیلم مستند ۹۰ دقیقه‌ای «مجتبی»، جلسه نقد و بررسی آن با حضور محمدحسن دامن‌زن (کارگردان)، خسرو دهقان (منتقد میهمان) و ناصر صفاریان (کارشناس- مجری) برگزار خواهد شد.

عوامل تولید این فیلم مستند عبارتند از: پژوهشگر، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده: محمدحسن دامن‌زن، تصویربردار: ارسطو مداحی‌گیوی، صدابردار: مرتضی مظفری، صداگذار و میکس: آرش اسحاقی، تدوینگر: آرش زاهدی‌اصل، آهنگساز: کیوان کیارس، گوینده: مجتبی کاظمی، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

پیش از این، دامن‌زن با مستند «مجتبی»، در بخش مسابقه ملی نهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت و بخش مستند سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر شرکت کرده بود.

عموم علاقمندان جهت تماشای این فیلم‌ و شرکت در جلسه نقد و بررسی آن می‌توانند از ساعت ۱۷ عصر یکشنبه (۲۴ مردادماه) به سالن «سینماحقیقت» واقع در خیابان سهروردی شمالی، میدان شهید قندی، شماره ۱۵، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی مراجعه کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن