احداث ۲نیروگاههستهای باهمکاری روسیه
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت : احداث دو نیروگاه هسته ای با همکاری روسیه در راستای تامین ۲۰هزار وات برق است.
به گزارش خانه ملت، سیدحسین نقوی حسینی در خصوص کلنگ زنی دو نیروگاه هسته ای که اخیرا در نتیجه دیدار روحانی و پوتین صورت گرفت، گفت: طبق قانون و مصوب مجلس باید ۲۰هزار وات برق از نیروگاه اتمی استخراج کنیم که برای این میزان حدود ۱۰ نیروگاه لازم داریم.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: سازمان انرژی هسته ای طراحی های لازم برای ساخت نیروگاه هسته ای را انجام داده و البته طبیعی است که ساخت هر ۱۰ نیروگاه به صورت همزمان امکان پذیر نیست و در حال حاضر، ساخت دو مورد را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: تجربه ساخت نیروگاه بوشهر تجربه موفقی از همکاری ایران با روسیه بوده است؛ البته مسئولان دستگاه دیپلماسی کشورمان باید تضمین های لازم را بگیرند که احداث نیروگاه های جدید شامل فراز و نشیب های نیروگاه های گذشته نشود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران باید به توانمندی ساخت نیروگاه هسته ای دست پیدا کند، اظهار کرد: یکی از موارد ابلاغی مقام معظم رهبری در سیاست های اقتصاد مقاومتی این بود که تمام توافقات و مراودات صنعتی به نحوی مبتنی بر دستاوردهای داخلی کشور باشد؛ لذا از آنجایی که توانسته ایم توانمندی خود را در عرصه های مختلف به اثبات برسانیم، در عرصه احداث نیروگاه هسته ای نیز باید این تکنولوژی را وارد کنیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.