سانسور پیام‌های انتقادی از اوباما در توییتر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۷۷۸۸ سایت-خوان

مدیر عامل توییتر در سال ۲۰۱۵ و در جریان برگزاری یک جلسه پرسش و پاسخ آنلاین با باراک اوباما از گروه رسانه‌ای خود خواست، سؤالات تند و انتقادی از رئیس‌جمهور مریکا را سانسور کرده و به اطلاع وی نرسانند.

به گزارش فارس به نقل از هیل، دیک کاستلو که در آن زمان مدیر عامل اجرایی توییتر بود، به گروه اداره کننده این جلسه پرسش و پاسخ که در قالب هش تگ #AskPOTUS فعالیت می‌کردند، گفته بود از الگوریتمی استفاده کنند که اظهارنظرهای تند و آزاردهنده را فیلتر و حذف کند.

گروه یاد شده به این هم اکتفا نکرده و حتی به صورت دستی هم سوال هایی را که نامناسب تشخیص می‌داد، حذف می کرد. افشای این مساله ناشی از تحقیقات از توییتر در مورد نحوه رسیدگی آن به اظهارنظرهای انتقادی و آزاردهنده است.

دیک کاستلو که هم اکنون مدیرعامل توییتر است، این اظهارنظرها را تکذیب کرده و آنها را مزخرف، بی اساس و مبتنی بر احساسات دانسته است.

توییتر همچنین با صدور بیانیه ای جزییات این گزارش را غیردقیق و غیرمنصفانه دانسته و افزوده که به تلاش برای ایمن سازی سایت مذکور ادامه خواهد داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن