سلفی‌ورزشکاران‌کره‌جنوبی‌وشمالی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۷۵۱۱ سایت-خوان

روزنامه بریتانیایی دیلی ستار گزارش داد که «هونگ اون جونگ» بازیکن ژیمناستیک کره شمالی ممکن است به دلیل گرفتن عکس سلفی با همتای کره جنوبی‌اش در مسابقات رویودو ژانیرو، هنگام بازگشت به کشورش با خطر اعدام روبرو شود.

به گزارش عصرایران این عکس که به درخواست بازیکن ژیمناستیک کره جنوبی گرفته شد، با استقبال فراوانی روبرو شده اما شهروندان کره شمالی با نوشتن کامنت‌هایی گفته‌اند که این عمل خیانت به کشور به شمار می‌آید، به ویژه آن‌که تنش میان دو همسایه به دلیل آزمایش‌های هسته‌ای کره شمالی شدت یافته است.


روزنامه بریتانیایی گفته که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی شمار زیادی از شهروندان این کشور را به اتهام‌های ساده‌ای همچون سرقت غذا یا استفاده از موبایل، به «پادگان‌های مرگ» فرستاده است. در این پادگان‌ها متهمان روزانه باید ۱۶ ساعت کار سخت انجام دهند.

این گزارش افزوده که رهبر کره شمالی شهروندان بسیاری را در این کشور به اتهام مشاهده فیلم‌های ساخت کره جنوبی یا داشتن کتاب انجیل، اعدام علنی کرده است.

رهبر کره شمالی هر گونه رابطه دوستانه با شهروندان کره جنوبی را خیانت به کشور به شمار می‌آورد و معمولا فرمان به اعدام این افراد می‌دهد.

سلفی‌ورزشکاران‌کره‌جنوبی‌وشمالی

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن