۴درس جدیدواردنظام تعلیم وتربیت شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۷۲۰۷ سایت-خوان

وزیرآموزش و پرورش گفت: برای اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش ۴ درس جدید  که مورد نیاز جامعه است وارد نظام تعلیم و تربیت شد.

به گزارش مهر، علی اصغر فانی در سومین روز از سی و سومین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش در حضور رئیس جمهور گفت: به همت دولت اعتبارات مصوب آموزش و پرورش در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲ بیش از ۸۱ درصد و قریب به ۸۲ درصد رشد را نشان می دهد در حالی که کشور با محدودیت و تنگناهای فراوان مواجه بود.

وی افزود: حدود ۹۹ درصد بودجه بابت حقوق پرسنل پرداخت می شود و مهمترین رکن آموزش و پرورش نیروی انسانی است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: نظام جدید آموزش و پرورش امسال به پایه دهم می رسد و اولین سری دانش آموزان پایه دهم را داریم.

فانی خاطرنشان کرد: برای اولین بار ۴ درس به دروس مدارس اضافه شده است که به شدت مورد نیاز جامعه است.

وی بیان کرد: نظام آموزش و پرورش متاسفانه تاکنون از این دروس بی بهره بود و یکی از دروس که مورد تاکید رئیس جمهور نیز است انسان و محیط زیست است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سواد رسانه ای، کارآفرینی، سلامت تفکر از دیگر دروس جدید نظام تعلیم و تربیت است که برای اولین بار در تاریخ این وزارتخانه در دوره متوسطه دوم داریم.

فانی یادآور شد: درس اقتصاد مقاومتی نیز برای پایه دهم تدوین شده که در سال تحصیلی جدید آموزش داده می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن