دستاوردهای سفر روحانی به باکو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۶۶۶۳ سایت-خوان

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت سفر رییس جمهوری به باکو گفت: با توافق سه جانبه سران ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان کشور ما تبدیل به مرکز گذر کریدورهای حمل و نقل منطقه ای می شود.

یوناتن بت کلیا روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در اجلاس سه جانبه روسای جمهوری سه کشور بر ضرورت ترویج و توسعه همکاری اقتصادی و بازرگانی تاکید شد همچنین کریدورهای ترانزیتی امن و قابل اعتماد، ایجاد فرصت های جدید جهت توسعه منطقه و رفاه مردم را تسهیل خواهد کرد.

وی اظهار داشت: در این نشست سه جانبه بر نقش مهم ایران، جمهوری آذربایجان و روسیه در کارکرد پایدار بازارهای منطقه ای و جهانی گاز طبیعی تأکید شد و هر سه طرف حمایت خود را از تقویت هر چه بیشتر همکاری در این حوزه از جمله انتقال تکنولوژی استخراج، حمل و نقل و تحویل گاز اعلام کردند.
نماینده آشوریان و کلدانی در مجلس دهم یادآور شد: ایران دارای موقعیت استراتژیکی است که علاوه بر اتصال همسایه های شمالی به خلیج فارس و کریدور شمال جنوب، می تواند تبدیل به کریدور بسیار مهم بین المللی باشد.
بت کلیا به تعامل خوب ایران با همسایگان خود و امنیت مثال زدنی آن در شرایط پرالتهاب منطقه اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که دولت قدم های خوبی برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم برمی دارد و تلاش دارد همانطور که مردم ایران از لحاظ امنیتی در آسایش هستند از لحاظ اقتصادی نیز این آرامش را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، نشست روسای جمهوری اسلامی ایران ، روسیه و جمهوری آذربایجان عصر دوشنبه در باکو برگزار شد، نشستی که فصل نوینی را در همکاری های مشترک سه کشور گشود.
تکمیل «هاب ترانزیتی ایران» و تبدیل ایران به مرکز گذر کریدورهای حمل ونقل منطقه ای و به تبع آن کانون تحولات اقتصادی منطقه، از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار این نشست سه جانبه قرار گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن