اولین‌خواهران۳قلوی‌تاریخ‌المپیک/عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۵۵۱۵ سایت-خوان

در حالی که سه قلوهای همسان به خودی خود پدیده ای بسیار نادر است، سه قلوی همسانی که بازی های المپیک در کنار هم رقابت کنند، پدیده ای کاملا بی سابقه است.

به گزارش ایلنا، لیلا، لینا و لیلی لویک سه خواهر سه قلوی استونیایی که در رقابت های المپیک ریو ۲۰۱۶ در دو ماراتن به میدان خواهند رفت اولین ورزشکاران سه قلویی هستند که موفق به حضور در رقابت‌های المپیک) شده‌اند.

در حالی که سه قلوهای همسان به خودی خود پدیده‌ای بسیار نادر است، سه قلوی همسانی که بازی‌های المپیک در کنار هم رقابت کنند، پدیده ای کاملا بی‌سابقه است.

نکته جالب این است که لیلا، لینا و لیلی لویک، خواهران ۳۰ ساله استونیایی همین ۶ سال پیش بود که دوی ماراتن را به طور جدی شروع کردند و در این راه لینا مشوق دیگر خواهرانش بود. اکنون این سه خواهر در ریو هستند و عکس‌هایی از سفر خود به المپیک را در صفحات اجتماعی خود قرار داده‌اند. در میان این سه خواهر، لیلا سریع تر از دو نفر دیگر است. رکورد شخصی او ۲ساعت و ۳۷ دقیقه و ۱۱ ثانیه است.(۲ دقیقه و ۳۱ ثانیه بهتر از لینا و ۳ دقیقه و ۱۹ ثانیه بهتر از لیلی)با این رکوردها هیچ یک از این سه خواهر شانسی برای کسب مدال در ریو ندارند، حتی رکورد زمانی صاحب مدال برنز المپیک لندن ۱۴ دقیقه بهتر از لیلا است.

اولین‌خواهران3قلوی‌تاریخ‌المپیک/عکس

اولین‌خواهران3قلوی‌تاریخ‌المپیک/عکس

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن