تشدید تدابیر ضدتروریستی در اتریش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۴۹۷۸ سایت-خوان

وزارت کشور اتریش اعلام کرد در پی گزارش های مکرر در خصوص احتمال عملیات تروریستی در اتریش، تدابیر امنیتی ضد ترور در کشور شدیدتر می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، این وزارتخانه در بیانیه خود تاکید کرده است جزئیات دقیقی از جمله در مورد زمان احتمالی این گونه حملات در دسترس نیست اما ایستگاه های پلیس در شهرهای وین و ایالت های 'نیدراسترایش' و 'اشتایرمارک' به حالت آماده باش درآمده اند.

در بیانیه وزارت کشور اتریش همچنین آمده است که آخرین تحقیقات از حملات تروریستی در شهر ها و مکان های مهم نیز در اختیار دادگاه قانون اساسی کشور گذاشته شده است که ایستگاه های اصلی قطار در وین جزو این تحقیقات است. به گفته این وزارتخانه هیچ دلیلی برای ترس و وحشت وجود ندارد ولی کسی نمی تواند در مورد اینکه این حادثه احتمالی قرار است در کدام نقطه اروپا اتفاق بیفتد پیش بینی کند.

سخنگوی وزارت کشور اتریش هم اعلام کرد که اخیرا موج تهدیدها از طریق ایمیل علیه مقامات اتریش به گونه ای افزایش پیدا کرده که تا کنون سابقه نداشته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن