درگیری در ورود مشعل المپیک به ریو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۴۹۷۵ سایت-خوان

ورود مشعل المپیک به شهر ریو میزبان بازی های المپیک با درگیری همواه بود. تعدادی افراد در این درگیری ها دستگیر شدند و حتی افرادی تلاش کردند تا مشعل المپیک را خاموش کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از news، مشعل المپیک در حالی وارد شهر ریو شد که مردم برای اعتراض به خیابانها ریخته بودند. پلیس این شهر با گاز اشک آور و گاز فلفل جمعیت را پراکنده کرد.

قسمتی از مراسم به دلیل این مساله متوقف شد.
اعتراض مردم به هزینه های المپیک و مشکل سیاسی با یکدیگر هم سو شده اند تا مردم به برگزاری المپیک در برزیل اعتراض کنند.

بعد از دخالت پلیس مراسم حمل مشعل از سر گرفته شد مشعل به شهردار ریو داده شد تا مسیری را با آن طی کند.کارناوال موسیقی برای ورود مشعل به ریو برگزار شد.
یکی از بازیگران برزیل که در این مراسم حضور داشت می گوید: المپیک برای کشور خوب است و باعث پیشرفت می شود اما مردم ناراحت هستند کشور پر از خشونت و بی کاری است.

یکی از کارمندان برزیلی نیز درباره شرایط برزیل گفت: مردم حتی زمانی که به بیمارستان می روند پزشک پیدا نمی کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن