جنگ‌یمن‌برای‌کدام‌کشورهاسودآوربوده؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۲۵۷۲ سایت-خوان

اکونومیست به هزینه‌های سرسام آور عربستان در جنگ یمن پرداخته است.

به گزارش ایسنا، عربستان ۲.۸ میلیارد پوند برای خرید اسلحه از انگیس هزینه کرده تا بزرگترین بازار برای سلاح‌های انگلیسی در جهان باشد.

این روزنامه انگلیسی نوشت: آمریکا نیز در چارچوب عملیات نظامی یمن بیش از این مبلغ سلاح فروخته است.

اکونومیست در ادامه آورده است که باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا در ماه آوریل ارائه بمب‌های خوشه ای را ممنوع کرد اما کنگره مجددا آن را لغو کرد.

این روزنامه همچنین به نقل از تحلیلگرانی که اوضاع یمن وسوریه را رصد می‌کنند نوشت: حجم عملیات نظامی عربستان علیه یمن بیش از حجم عملیات روسیه در سوریه است.

به نوشته این روزنامه، انگلیس، آمریکا و فرانسه عربستان را با صدها جنگنده یاری و این کشور را به منظور انجام حملات هوایی علیه اهداف خود در یمن حمایت تسلیحاتی می‌کنند کما اینکه شرکت های اسلحه در غرب اطلاعات جاسوسی و حمایت لوجستیکی و خدمات سوخت رسانی مجدد هوایی را به عربستان ارائه می دهند تا سورتی های هوایی بسیار بیشتری را نسبت به روسیه انجام دهد.

این روزنامه تاکید کرد که حمایت غرب کمک کرده است تا از خشم عربستان نسبت به توافق هسته ای میان آمریکا و ایران بکاهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن