به‌خواسته‌های‌ایران‌درخصوص‌حج‌توجه‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۸۰۰۸۳ سایت-خوان

رئیس شورای همبستگی ملی پاکستان متشکل از ۲۵ گروهی مذهبی-سیاسی اهل تسنن و تشیع پاکستان تاکید کرد که باید به نگرانی ها و خواسته های ایران درخصوص موضوع حج توجه شود.

به گزارش ایرنا صاحب زاده ابوالخیر زبیر که در روزهای اخیر و همزمان با سفر حجت الااسلام سیدعلی قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به پاکستان، همراه گروهی از شخصیت های مذهبی-سیاسی این کشور با وی دیدار کرد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: فراهم نشدن زمینه اعزام ایرانیان به مراسم حج و حل نشدن مسائل میان ایران و عربستان باعث نگرانی شدید ما است.
حجت الاسلام قاضی عسگر در دیدار وزیر امور مذهبی و نیز جمعی از علما و شخصیت های مذهبی و سیاسی پاکستان، مواضع جمهوری اسلامی ایران را در خصوص حج، تحوالات اخیر و تلاش های انجام شده از سوی ایران برای حل و فصل مسائل ایجاد شده ، برای آنان تشریح کرد.
صاحب زاده ابوالخیر که ریاست جمعیت علمای پاکستان را هم برعهده دارد، گفت: حج فریضه عظیم الهی برای مسلمانان است و هدف از آن تجمع عالم اسلام در کنگره حج و وحدت و تلاش مشترک برای حل مسائل است.
وی افزود: با توجه به دستورات قرآن کریم و منویات اسلام، ما خواستار حل مسئله حج میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی هستیم. مسئولان دو کشور می بایست راه حل لازم برای رفع این مشکل را پیدا کنند.
رئیس شواری همبستگی ملی پاکستان از دولت این کشور خواست تا با استفاده از روابط نزدیک خود با ایران و عربستان گام های جدیدی در مسیر کمک به رفع مسائل بردارد.
ابوالخیر تاکید کرد: پاکستان به عنوان یک کشور مهم اسلامی و کشور مسلمان دارای قدرت هسته ای وظیفه مهمی برای کمک به حل و فصل مسائل میان کشور برادر و دوست ایران و عربستان سعودی دارد.
شورای همبستگی ملی پاکستان متشکل از ۲۵ گروه مذهبی پاکستان از جمله گروه های اهل تسنن و تشیع است که هدف وحدت و رفع اختلاف های میان شیعه و سنی و گروه های مذهبی در پاکستان را دنبال می کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن