اردوغان اذان گفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۹۸۳۱ سایت-خوان

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه به دنبال نشست های فوق العاده و طولانی شورای امنیت ملی و هیات دولت که تا بامداد امروز (پنجشنبه) به درازا کشید، با حضور در مسجد ملت در نهاد ریاست جمهوری ابتدا اذان گفت و سپس به عنوان پیش نماز، نماز صبح را به جا آورد.

به گزارش ایرنا، اذان گفتن و اقامه نماز جماعت صبح توسط اردوغان بازتاب گسترده ای در رسانه های ترکیه داشت. در حالی که رسانه های دست چپی و طرفدار لائیسم به اذان گفتن و امامت وی برای اعضای هیات دولت در نماز صبح واکنش نشان داده اند، رسانه های نزدیک به دولت بطور گسترده ای این خبر را با دید مثبت کار کرده اند.

اردوغان و هیات دولت و اعضای شورای امنیت ملی دیروز و دیشب ساعات پرکاری را در نهاد ریاست جمهوری داشتند و در دو جلسه پی در پی که از ساعات عصر روز چهارشنبه شروع و تا بامداد امروز ادامه داشت، تصمیمات مهمی را در پی کودتای نافرجام جمعه شب گذشته، اتخاذ کردند که مهمترین آن اعلام حالت فوق العاده به مدت سه ماه در سراسر ترکیه بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن