خنج در استان‌فارس ۵بار لرزید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۹۲۶۴ سایت-خوان

فرماندار شهرستان خنج با اشاره به ۵ زلزله امروز در این شهرستان گفت: این زلزله‌ها با مقیاس ۲.۹ تا ۳.۴ ریشتر از صبح امروز ۵ بار خنج را لرزاند اما هیچ یک خسارتی به این شهرستان وارد نکرد.

مختار عباسی در گفت‌وگو با تسنیم، از ۵ زلزله در شهرستان خنج خبر داد و اظهار داشت: این زلزله‌ها با مقیاس ۲.۹ تا ۳.۴ ریشتر با عمق ۵ تا ۱۵ کیلومتر از صبح امروز ۵ بار خنج را لرزاند اما هیچ یک خسارتی به این شهرستان وارد نکرد.

وی با اشاره به آمادگی مسئولان و مردم شهرستان خنج برای زلزله‌های احتمالی گفت: خنج بر روی گسل زلزله قرار گرفته و به همین دلیل در طول سال بارها دچار زلزله می‌شود و مرکز زلزله‌های امروز یکی از روستاهای این شهرستان بوده است.

عباسی با بیان اینکه در چندسال اخیر در بحث مقاوم‌سازی مسکن‌های شهری و روستایی اقدامات خوبی در خنج انجام شده است، افزود: با تسهیلات بنیاد مسکن و فرهنگ‌سازی برای مقاوم‌سازی و ساخت و ساز اصولی زلزله خسارتی برای این شهرستان نداشته است.

فرماندار خنج خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه احتمال زلزله در ساعات آتی وجود دارد، هماهنگی‌های لازم با استان برای پیشامدهای احتمالی انجام شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن