محور درخواست اردوغان ازطرفدارانش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۷۸۵۵۷ سایت-خوان

رئیس جمهور ترکیه یک روز بعد از تلاش برای کودتا در این کشور تاکید کرد که اراده ملی تلاش هواداران گولن برای کودتا را ناکام گذاشت.

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری المیادین، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه یک روز بعد از تلاش برای کودتا در این کشور تاکید کرد که اراده ملی تلاش هواداران گولن برای کودتا را ناکام گذاشت.

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که شکست این ویروس در تمامی موسسات دولت ادامه خواهد داشت و گروهی که نیروهای نظامی را تخریب کرده است در تمامی صفوف ارتش بازداشت خواهند شد.

اردوغان همچنین از طرفداران خود درخواست کرد تا در خیابان و میدان‌ها بمانند و تاکید کرد مسئله کودتا به ۱۲ ساعت ختم نمی‌شود.

رئیس جمهور ترکیه گفت که وزارت خارجه و وزارت دادگستری این کشور از آمریکا و کشورهای غربی درخواست خواهند کرد تا هواداران فتح الله گولن را به ترکیه تحویل دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن